Despre noi

Testam si analizam calitatea solului

Suntem ROECO TESTMEDIU MIH, un grup de ingineri chimisti, chimisti si laboranti pasionati de tot cea ce inseamna un mediu mai sanatos. Din acest motiv, in laboratorul nostru realizam analize fizico-chimice si chimice pentru a identifica substantele care se gasesc la suprafata solului si infuenteaza mediul de viata al plantelor.

Cu echipamente moderne, testam calitatea solului atat din punct de vedere economic (profitabilitate culturi) cat si din punct de vedere al mediului inconjurator (determinarea nivelului de sulfati si metale).

Oferim informatii relevante si care au un rol important atat in ceea ce priveste nivelul de nutritie al solului cat si in ceea ce priveste nivelul de poluare din sol. Efectuam analize de sol de mare acuratete pentru a elabora  planuri de fertilizare sau planuri de implementare a unei agriculturi ecologice.

Ne dorim un ecosistem mai sigur pentru viitorul nostru si al copiilor nostri! Tocmai de aceea punem la dispozitia celor interesati teste de inalta calitate pentru sol si apa.

Laborator analize pentru sol

In laboratorul nostru acreditat R.E.N.A.R. pentru testarea solului realizam analize pentru a identifica cu exactitate sursele de poluare din sol cat si pentru dezvoltarea de solutii de remediere a calitatii solului. Constienti de misiunea noastra, am dotat laboratorul de anlize sol cu ultimele tehnologii in domeniu si aparatura de calitate inalta.

Credem in sustenabilitate. Investim in echipamente. Investim in oameni. Suntem pregatiti tehnic si fizic pentru a preleva si testa mostre de sol, inclusiv apa. Prelevam, testam si emitem buletine de analiza urmarind toti indicatorii analitici specifici nevoilor clientilor nostri.  Testam soluri si oferim servicii de cartare agrochimica precum si planuri de fertilizare.

Punem la dispozitia clientilor nostri teste pentru sol pentru a determina pericolele la care ar putea fi expusi si pentru a putea lua masuri concrete de combatere sau preventie. Oferim consultanta si dezvoltam solutii personalizate pe nevoile clientilor nostri.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.